4-tedenski spletni program AEQ metode® za urejanje spodnjega dela telesa

28. marec – 24.april 2022

vsak dan od 19:00 do 19:40, razen ob petkih

spletna aplikacija Zoom

Program je usmerjen v odpravljanje težav v spodnjem delu telesa – odpravljanje kroničnih bolečin v nogah, medenici, spodnjem delu hrbta. Namenjen je ljudem, ki se soočajo s petnim trnom, platarnim fasciitisom, težavami z ahilovo tetivo, išiasom,  imajo probleme s koleni. Primeren pa je tudi za tiste, ki si želijo izboljšati hojo in ravnotežje.  

Pričnemo v nedeljo, 27. marca, ob 18:30, s teoretičnim uvodom. Potem pa nadaljujemo z vadbo AEQ® vaj vsak dan od 28. marca do 24.aprila (19:00 -19:40), razen ob petkih. Če se kdaj zgodi, da vadbi ne morete prisostvovati, dobite posnetek.

Namen izvajanja AEQ vaj je, da pričnete vse bolje čutiti sebe, svoje telo, na osnovi tega pa ugotovite, kaj je delate narobe in to postopoma spremenite. Izboljšali boste čutenje telesa ter z uporabo zavesti spreminjali podzavestne vzorceve, ki nas omejujejo  in nam otežujejo življenje.

V štiridesetminutnih srečanjih boste izvajali AEQ vaje, s pomočjo katerih boste pričeli vse bolje čutiti telo oziroma dejansko stanje v telesu, izboljševati se vam bo pričelo delovanje senzorno-motoričnega loka. Vse bolj boste sposobni sprostiti neprimerno obremenjene in zategnjene mišice, ki vam jemljejo energijo ter povzročajo bolečine in bolezenska stanja. Nekaj časa pa bomo namenili tudi odgovorom na vprašanja, ki se vam bodo pojavljala tekom vadbe.

Cena: 170 evrov (v ceno je vključeno tudi gradivo v pdf obliki)

Prijava

Preko spletne strani Svoboda giba, svoboda diha:

 https://aeq4you.eu/   (nakup/prijava na delavnico) ali na mail info@aeq4you.eu  

Za več informacij lahko tudi pokličete na 040 214 633.

Spletni program vodim  Jasmina Rome Rodić, učiteljica AEQ metode® 3. stopnje in učiteljica AEQ dihanja® 1. stopnje