30 – DNEVNI SPLETNI PROGRAM AEQ METODE®

PRIČETEK in POTEK

Ponedeljek, 9. januarja, ob 18. uri uvodno predavanje, potem nadaljujemo z vadbo vsak dan od 19:00 do 19:40. Zaključimo v ponedeljek, 7. februarja.

KJE

Na daljavo, preko spletne aplikacije ZOOM

ZA KOGA

Za vse, ki želite odpraviti kronične bolečine in težave, ki bi radi sprostili utrujene in prenapete mišice ter tako izboljšali zdravje, počutje, kvaliteto življenja.

Z AEQ metodo ® lahko omilite   oziroma odpravite: bolečine v hrbtu, vratu; išias; bolečine v kolku, kolenu; teniški komolec; sindrom karpalnega kanala; sindrom zamrznjene rame; petni trn; težave z ahilovo tetivo; platarni fasciitis; mišične krče; burzitis; bolečine v sklepih; hiperlordozo; hiperkifozo; sindrom piriformis; torakalni sindrom; glavobole, migrene; plitko dihanje; kronično utrujenost; mravljinčenje v dlaneh in prstih; fibromialgijo; skoliozo; ponavljajoče se poškodbe; izgorelost, kronično utrujenost; slabšo imunsko odpornost; težave z zanositvijo in težave v nosečnosti; smrčanje, apneo

Z izvajanjem AEQ vaj ® vaše telo prihaja postopoma v vse boljše ravnovesje, zato lahko na ta način  vplivate na ostale faktorje, kot so srčni utrip, krvni tlak, dioptrija, sluh, presnova, izločanje,…  

Namen izvajanja AEQ vaj je, da pričnete vse bolje čutiti sebe, svoje telo, na osnovi tega pa ugotovite kaj je delate narobe in to postopoma spremenite – boljše čutenje telesa ter uporaba zavesti za  spremembo podzavestnih vzorcev, ki nas omejujejo  in nam otežujejo življenje.

POTEK

V začetnem predavanju (9. januar 2022, ob 19. uri) se boste spoznali s filozofijo in modelom razmišljanja AEQ metode, z razlogi, ki vodijo v odtujenost od telesa, s senzorno-motorično amnezijo, s pomenom bolečine. Seznanili se boste s funkcijo membrane in z delovanjem živčnega sistema.

V sledečih dneh boste v štiridesetminutnih srečanjih izvajali AEQ vaje, s pomočjo katerih boste pričeli vse bolje čutiti telo oziroma dejansko stanje v telesu, izboljševati se vam bo pričelo delovanje senzorno-motoričnega loka. Vse bolj boste sposobni sprostiti neprimerno obremenjene in zategnjene mišice, ki vam jemljejo energijo ter povzročajo bolečine in bolezenska stanja. Nekaj časa bomo namenili tudi odgovorom na vprašanja, ki se vam bodo pojavljala tekom vadbe.

CENA

170 evrov (v ceno je vključeno tudi gradivo v pdf obliki)

PRIJAVA

Preko spletne strani Svoboda giba, svoboda diha:  https://aeq4you.eu/   (nakup/prijava na delavnico)

ali na mail info@aeq4you.eu  Za več informacij lahko tudi pokličete na 040 214 633.

Spletni program vodim  Jasmina Rome Rodić, učiteljica AEQ metode® 3. stopnje in učiteljica AEQ dihanja® 1. stopnje